Natuursteen

In deze productgroep vindt u natuursteen bestrating. Natuursteen wordt geïmporteerd uit bijna de gehele wereld in allerlei variaties. Elke partij natuursteen, elke tegel is anders. Kleur en structuurverschillen zijn immers heel natuurlijk. Juist door deze verschillen is natuursteen zo mooi.

Stijlvolle, klassieke en exclusieve steensoorten en afwerkingen. Natuursteen geeft iedere tuin een bijzonder en exclusief karakter. Natuursteen is een van de weinige materialen die tijdens het gebruik mooier wordt. Een natuurstenen bestrating is wat duurder in aanschaf, maar over het algemeen blijft een natuurstenen bestrating haar waarde behouden.

De luxueuze uitstraling van natuursteen is uniek. Een echte blikvanger voor iedere tuin en elke stijl een passend product. De stenen zijn uitermate geschikt voor terrassen maar ook bieden wij een breed scala aan randproducten, denk aan muurafdekkers, stapelblokken, opsluitbanden, palissaden, traptreden en andere producten van hetzelfde materiaal. Kortom producten voor een totaal geheel unieke tuin.

Ons assortiment natuursteen bestaat o.a. uit: Vietnamees hardsteen, Chinees hardsteen/blauwsteen tegels, gevlamd, gezoet, getrommeld, strak of verouderd, Turks hardsteen, Belgisch hardsteen, Basalt, Natuursteen Kinderkoppen, Natuursteen tegels Graniet, diverse leisteen en muurafdekplaten, vijverranden, palissaden, opsluitbanden, bloembakken, traptreden, vensterbanken etc.

Assortiment: