Overkappingen

Tuinhuizen, overkappingen, kapschuren, carports en blokhutten: tuinoverkappingen zijn er met verschillende doeleinden. Zo is het vaak een opslag, extra schuur, hobbyruimte of kantoor/atelier. Ook kan het als speelruimte gebruikt worden voor de kinderen. Een overkapping werkt perfect om schaduw te creëren en kan ook goed werken als afdak om bijvoorbeeld uw voertuigen onder te stallen.

Wij bieden verschillende houten tuinoverkappingen in verschillende afmetingen, en bieden ook maatwerk.

Do you need experienced Salesforce consultant, developer or admin?In deze video’s ziet u alle mogelijkheden voor buitenverblijven: tuinoverkappingen, blokhutten, kapschuren en veranda’s.

 

Buitenverblijven WoodVision

Woodvision is trendsettend op het gebied van tuinhout en de toepassingen met tuinhout. De collectie van Woodvision is samengesteld met oog voor detail en om voor elke situatie en wens de juiste beleving te creëren. Het assortiment overkappingen en Douglas hout is erg veelzijdig en omvat diverse typen buitenverblijven, carports, kapschuren en zadeldaken.

Tuinverblijven Hillhout

Hillhout tuinverblijven kunnen volledig naar eigen wens worden samengesteld en ingedeeld. Het modulaire concept is zeer flexibel en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Hierdoor leent dit houtmerk zich voor toepassing in zowel grote als kleine tuinen. U start met een basis van vier palen en een dak, en u kunt het vervolgens verder indelen zoals u zelf wenst: met ramen, deuren, wanden, shutters en zelfs een glazen pui voor een industriële uitstraling.

Bij Van de Noort Tuin & Terras Susteren helpen wij u graag met de creatie van uw buitenverblijf!