MBI

Het alom bekende MBI is stenenleverancier bij Tuin & Terras. Het bedrijf dat sinds 1945 bestaat, is gespecialiseerd in beton en levert betontegels, betontegels met een keramische toplaag en betontegels met een toplaag van natuursteen.

In de Geo-lijn van MBI vinden we de GeoCeramica. Een betonnen tegel, maar dan met een keramische toplaag. Een innovatie met de esthetische waarde van keramiek gecombineerd met de praktische voordelen van beton. Zo kunt u genieten van stijlvol Italiaans keramiek met hoogwaardige eigenschappen én tegelijkertijd profiteren van de relatief eenvoudige en betaalbare verwerkingskosten van een betontegel. Ook verkrijgbaar als trap/vijverrand en traptreden of met uitsparingen voor led verlichting.

MBI heeft in zijn Geo-lijn veel verschillende kleuren en bewerkingen waaronder geborsteld, gestraald, leisteen structuur en houtnerf structuur.

Do you need experienced Salesforce consultant, developer or admin?Interesse in een betontegel van MBI? Kom langs bij Van de Noort of bekijk eens de informatiebrochure van MBI.

Een greep uit ons assortiment…

Bekijk het complete assortiment >>>