Gebakken bestrating

Gebakken of keramische bestrating is een kleiproduct en wordt, na het vormen van een formaat, gebakken in een oven. Gebakken bestrating is door en door gehard en hierdoor uitstekend bestand tegen weersinvloeden van buitenaf. Gebakken bestrating behoudt goed zijn kleur en het heeft een zeer lange levensduur.

Gebakken bestrating is er twee soorten: klinkers en tegels. U vindt bij ons een zeer ruim assortiment aan gebakken bestrating.

Daarnaast is Van de Noort Tuin & Terras Susteren gespecialiseerd in gebruikte bestrating. Oude bestrating van oude straten en pleinen hebben veel karakter.  Stenen die ooit met liefde zijn gemaakt, hebben door gebruik en slijtage hun eigen, unieke uitstraling gekregen. Ze vertellen verhalen. En vaak worden ze ondertussen niet meer op die manier gemaakt. Dat maakt ze aantrekkelijk voor mensen die nét even iets anders willen.

Do you need experienced Salesforce consultant, developer or admin?TIP: Twijfelt u nog tussen betonnen of gebakken tegels? Bekijk eens deze video die uitlegt wat voor soort bestrating er allemaal is!

Een greep uit ons assortiment…