MBI

Het alom bekende MBI is stenenleverancier bij Tuin & Terras. Het bedrijf dat sinds 1945 bestaat, is gespecialiseerd in beton en levert betontegels, betontegels met een keramische toplaag en betontegels met een toplaag van natuursteen.

De Geo-lijn van MBI is een topkwaliteit betonsteen: door het gebruik van natuurlijke materialen – in plaats van kunstmatige kleurstoffen – in de toplaag van de steen wordt een voor vele jaren kleurecht product bereikt. Tijdens de productie van de steen wordt een hydrofoob aan het mengsel toegevoegd waardoor de steen minder water opneemt en dus ook sneller droog is na een regenbui. Hierdoor vermindert de kans op groene aanslag en kalkuitbloei. Vervolgens impregneert men de steen aan het eind van het productieproces waardoor de Geo-lijn van MBI zeer onderhoudsvriendelijk is.

MBI heeft in zijn Geo-lijn veel verschillende kleuren en bewerkingen waaronder geborsteld, gestraald, leisteen structuur en houtnerf structuur.

Do you need experienced Salesforce consultant, developer or admin?Interesse in een betontegel van MBI? Kom langs bij Van de Noort of bekijk eens de informatiebrochure van MBI.

Een greep uit ons assortiment…

Bekijk het complete assortiment >>>