Marlux

De eigentijdse tegels van Marlux hebben een luxe uitstraling en zijn ontwikkeld in samenwerking met tuinarchitecten en designers.

De tegels zijn zeer onderhoudsvriendelijk, kleurecht en voorzien van een afgesloten coatinglaag. Hierdoor neemt de tegel geen water en vuil op. Het vuil dringt dus niet door in de tegel en blijft oppervlakkig: de tegel is zo makkelijk schoon te maken. En voegt u de tegel in? Dan komt er ook nog eens geen onkruid tussen de tegels. Zeer onderhoudsvriendelijk dus!

Het assortiment tegels en klinkers biedt aantrekkelijke alternatieven voor hout, keramische tegels en natuursteen. Vaak zijn ze niet te onderscheiden van het origineel, maar ze bieden wel de vele voordelen van een betontegel: duurzaam, makkelijk te onderhouden en onderhoudsvriendelijk. De Marlux-tegels hebben een afmeting van 60×60 cm en zijn, inclusief de coating, slechts 3 cm dik. Lekker licht en goed hanteerbaar!

Do you need experienced Salesforce consultant, developer or admin?Interesse in een onderhoudsvriendelijke betontegel met luxe uitstraling van Marlux? Kom langs bij Van de Noort of bekijk eens de producten van Marlux.

Een greep uit ons assortiment…

Bekijk het complete assortiment >>>